Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fiscalia manté els 22 anys de presó al marit de Lucía Patrascu per assassinar-la

26413

La Fiscalia ha anunciat aquest dijous davant del Tribunal del Jurat de l'Audiència Provincial de les Balears que manté la seva petició de 22 anys de presó al marit de Lucía Patrascu en considerar que la va assassinar. Els fets varen tenir lloc el maig de 2016 quan aquest, tal com va confessar, la va emprendre a ganivetades contra ella al seu domicili.

Davant el jurat, la fiscal Carmen Fernández, ha argumentat que considera que el crim és un assassinat perquè, entre altres coses, l'acusat va dir al seu fill i a diversos testimonis que «la va matar perquè era una puta» i després d'això es va asseure a esperar que el detenguessin perquè ja havia fet el que volia, a causa que «no suportava que l'anés a deixar».

Pel que fa al trastorn mental transitori que manté la defensa de l'acusat, la fiscal s'ha referit al testimoni de la seva filla que durant el judici va dir que no tenia la sensació que el seu pare s'hagués penedit. «Si una persona té trastorn mental transitori, es penedeix i demana perdó, almenys als seus fills», ha assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.