Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IbDona subvenciona 11 projectes per fomentar la igualtat d’oportunitats entre homes i dones

26427

L'Institut Balear de la Dona (IbDona) ha subvencionat un total d'onze projectes de diferents entitats de les Illes per tal de fomentar i donar suport a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes.

Segons han informat, entre els projectes que rebran l'ajuda, s'inclouen iniciatives d'apoderament de les dones, d'inclusió social i educatives. L'import de la convocatòria ha estat de 60.000 euros i la seva despesa subvencionable per projecte és del 80 per cost del cost, amb un màxim de 10.000 euros.

Les entitats i els projectes beneficiaris han estat, entre d'altres: Treball Solidari, per al programa 'Confia' de suport integral per a dones en situació o risc d'exclusió social a Mallorca; Espai de dones de Formentera, per a la realització d'uns tallers d'il·lustració i art-teràpia de la dona; Fundació de Solidaritat Amaranta, per a realitzar tallers de defensa i protecció dels drets de les dones en centres educatius dins el programa 'Tracta d'evitar-la' i la Fundació Projecte Jove, d'acompanyament de dones joves en el seu procés terapèutic de desintoxicació.

En el segon any en què el IbDona convoca subvencions de foment i suport a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, s'ha registrat, segons han apuntat, un «increment notable» de les sol·licituds.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.