Setmanari d'informació local - 138 anys

Company: «No deixarem que passi com a Catalunya, que és el que volen els socis d'Armengol»

26437

Biel Company ha insistit aquesta dijous, davant més de 800 persones que han assistit al sopar de Nadal del partit, que el PP de les Balears està «preparat per guanyar les eleccions de 2019 i tornar a governar les principals institucions de Balears». En la seva intervenció davant afiliats i simpatitzants, el president del PP ha llançat un missatge d'«optimisme i confiança» davant els reptes que se li presenten a la formació per al 2019, amb la celebració de les eleccions autonòmiques, municipals i europees, i tampoc no ha descartat que puguin celebrar-se uns comicis en clau estatal.

Company ha començat les seves paraules agraint als presents i a la resta d'afi-liats i simpatitzants del PP el seu compromís amb la formació, dels quals ha dit que "sou el més important". Per això, ha apel·lat a sumar esforços per aconseguir l'objectiu de guanyar les eleccions i tornar a governar a Balears.

"Tenim il·lusió, experiència, gent jove, moltes ganes de fer-ho bé i un projecte de futur per a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera", ha assegurat. Un projecte que, segons ha explicat, està basat "en la convivència i la prosperitat" en-front de la "confrontació, el sectarisme i el discurs de la por de l'esquerra". "Representam a la majoria de la societat i pensam com la majoria de la societat d'aquestes illes", ha afegit.

Company ha dit que, per a la consecució de l'objectiu de guanyar les eleccions i tornar a governar, es necessari "fer política en positiu" i tornar a posar la política "al servei de la gent, per resoldre els seus problemes i ajudar a que visqui millor ".

El president popular també ha assenyalat que "aquí no deixarem que pasi el que està succeint a Catalunya, que és el que volen els socis d'Armengol". Per això, ha afirmat que "no acceptam etiquetes ni que ens diguin què hem de fer i com perquè aquí manam nosaltres". "Som mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers i esteim orgullosos de les nostres arrels, de la nostra llengua pròpia i de la nostra cultura. I també esteim orgullosos de ser espanyols i de la Constitució ", ha destacat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.