Setmanari d'informació local - 138 anys

L'assassí de Lucía Patrascu condemnat a 22 anys de presó

26583

La presidenta del Tribunal del Jurat ha condemnat a 22 anys de presó a Ioan Ciotau per l'assassinat de Lucía Patrascu, en el Port de Pollença (Mallorca) el maig de 2016. Haurà d'indemnitzar als fills de la víctima amb 200.000 euros dels quals ja ha lliurat 4.748,15 euros.

El passat 14 de desembre el Tribunal del Jurat va emetre un veredicte de culpabilitat contra el condemnat per considerar provat que va acoltellar i va assassinar la seva esposa. Segons el relat dels fets, després d'una discussió,l'assassí la va agafar del coll per l'esquena. La dona va aconseguir escapolir-se i va fugir cap al balcó de la terrassa. Llavors el processat va anar a la cuina, va agafar un ganivet d'uns 16 centímetres de fulla i va agafar la víctima al balcó, on li va clavar diverses punyalades a l'esquena.

Malgrat rebre ajuda mèdica urgent, Lucía Patrascu va morir a conseqüència de les ferides realitzades pel seu marit. En el seu darrer torn de paraula, l'acusat de 60 anys i origen romanès, va dir que era un «home pobre» i que tot el que ha guanyat amb el seu treball «aquests 40 anys» li ho deixa als seus fills als qui va demanar «perdó».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.