Setmanari d'informació local - 138 anys

L'OCB proposa començar les converses amb un 'bon dia'

Ha presentat una campanya per augmentar l'ús social de la llengua catalana i desdramatitzar el debat lingüístic

26595

L'Obra Cultural Balear s'ha proposat recuperar l'esperit de les grans campanyes populars de fa uns anys com 'Cafè per la Llengua', 'Sus Mallorca', 'la Llengua és la clau' i 'Mallorca, m'agrada!'

Comença amb un bon dia!

Aquest és el lema, el leitmotiv de la nova campanya que proposa l'OCB i que pretén fer arribar a tots els habitants de Mallorca. La campanya ha sorgit d'un procés participatiu impulsat per l'Entitat, en el qual hi han participat centenars de persones.

La idea és que tothom comenci les converses amb un 'bon dia' i que aquesta divisa servesqui perquè els catalanoparlants puguin continuar la conversa sense haver de canviar de llengua.

Els objectius de la campanya són: promoure l'ús social de la llengua catalana, recuperar l'esperit de les grans campanyes populars esmentades, contribuir a la cohesió social crear consciència col·lectiva entre els habitants de Mallorca i desdramatitzar l'ús i l'aprenentatge de la llengua catalana.

Per tot això l'OCB ha editat desenes de milers de fulls informatius de la campanya, ha editat un primer vídeo promocional i farà reunions amb tots els agents socials i econòmics de Mallorca per convidar-los a participar de la iniciativa.

La campanya arribarà a tot Mallorca a través de la xarxa territorial de l'OCB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.