Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol veu «innegable» que a les Balears es viu ara «molt millor que amb el PP»

26627

La secretària general del PSIB i presidenta del Govern, Francina Armengol, veu «innegable» que a les Balears es viu ara «molt millor que amb el PP», pel que ha afirmat que els socialistes estan «il·lusionats i preparats per afrontar les eleccions de 2019».

Així s'ha expressat Armengol durant el sopar de Nadal dels Socialistes de Mallorca, celebrat aquest dijous a Binicomprat, i al qual han assistit més d'un miler de militants i simpatitzants.

«Els socialistes tenim un projecte de llarga durada», ha sostengut Armengol, qui ha assegurat que a les Balears ara hi ha «més creixement econòmic, més redistribució de la riquesa, més drets per a la ciutadania i millors serveis públics».

Després Armengol ha intervengut la secretària general de Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha començat la seva intervenció amb un reconeixement a les víctimes de les inundacions. «Sortirem al carrer porta per porta, casa per casa, per explicar el gran treball que hem fet per donar la volta a tot el que va fer el PP», ha declarat Garrido.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.