Setmanari d'informació local - 138 anys

Detenen un jove per presumpta agressió sexual a Manacor

26735

Detenen a Manacor un jove de 25 anys, amb antecedents, al qual se li imputa una agressió sexual en la nit del divendres dia 20 de desembre a Manacor a una jove de 19 anys. Segons ha informat la policia, la víctima feia botellada amb un grup d'amics, al qual es varen unir un altre grup de joves on es trobava el l'agressor.

Quan va acabar la vetllada i partien, el presumpte agressor va separar a la dona de la resta, argumentant que volia parlar amb ella, per a posteriorment intentar besar-la, la jove es va negar apartant la cara.

A continuació, ell la va agafar per les espatlles i la va obligar a entrar a una casa, sempre en contra de la seva voluntat. Allà la va despullar parcialment i va intentar agredir-la sexualment.

L'arribada casual d'un company de pis de l'agressor va aconseguir que aturés i la víctima va aprofitar el moment per a vestir-se i abandonar el lloc. No obstant això, no va denunciar el fet fins transcorreguts uns dies, ja que tenia coneixement que el detengut era una persona agressiva i la por li va fer adoptar aquesta actitud.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.