Setmanari d'informació local - 138 anys

Actúa presenta el seu candidat per a Cort: l'activista Guillem Amengual

26811

El conegut activista en defensa de la causa animalista, Guillermo Amengual, portaveu de l'organització internacional en defensa dels animals AnimaNaturalis i líder de la campanya antitaurina Mallorca Sense Sang, el qual va tenir un breu pas per MÉS per Palma i finalment va recalar durant dos anys com a coordinador de l'àrea animalista d'Esquerra Unida, ha decidit presentar-se a les eleccions a Cort.

Actúa promou aquesta candidatura que té l'accent en l'animalisme i cerca tancar un acord amb la resta de forces animalistes, associacions i amb el partit PACMA. Amengual marca com a prioritat solucionar el problema de les escombraries, els abocaments, el trànsit, frenar les accions incíviques... «Volem una ciutat a l'altura de les millors ciutats europees, i per això a més cal implantar la sensibilitat envers els animals i executar mesures reals de protecció animal i no meres declaracions simbòliques».

El futur candidat a Cort pel partit de Llamazares i Garzón té clar que per tenir un turisme sostenible i social la ciutat ha d'aplicar les mesures concretes que convidin a una forma de relació social basada en el civisme, a la manera de les ciutats més pioneres.

«Davant l'autoritarisme com a mesura contra la por que proposen els radicals de VOX des d'Actúa promocionem una Palma, cívica i social, que sigui exemplar en el tractament dels residus, la recuperació de els barris populars, el desenvolupament d'una ocupació diversificat, un trànsit adequat a les característiques i dimensions de les urbs, un transport públic a l'altura de les taxes que es paguen i mesures de protecció animal eficaces», han explicat.

Amengual promet la creació immediata de l'oficina de protecció animal i la implantació de les galeres elèctriques enfront de les tirades pels equins.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.