Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol lamenta que hi hagi partits que «neguin una realitat que suma 958 dones assassinades»

26857

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha considerat «lamentable i molt preocupant que hi hagi partits polítics que neguin una realitat que en els últims 15 anys suma 958 dones assassinades».

Així s'ha expressat Armengol en el seu compte oficial de Twitter, en un missatge en el qual es fa ressò de la notícia sobre l'assassinat aquesta matinada a Laredo (Cantàbria) d'una dona de 26 anys apunyalada per la seva parella, de 29 anys.

«Una altra dona ha estat assassinada víctima de la violència masclista. Tenia 26 anys i tota la vida per davant», ha remarcat la presidenta, que ha demanat «responsabilitat» davant la violència de gènere.

Els fets varen tenir lloc cap a les quatre de la matinada, en el domicili de la víctima, un pis que compartia amb altres dues joves. Segons ha informat el delegat del Govern a Cantàbria, Pablo Zuloaga, tot va començar com una discussió entre la parella, que feia un any i mig que estaven junts encara que estaven en procés de separació; la baralla va adquirir una «violència extrema» davant la qual les companyes «no varen poder fer més que refugiar-se per a protegir la seva vida». L'agressor es va lliurar a la Policia després de cometre el crim.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.