Setmanari d'informació local - 138 anys

'Música i acció!', primer concert Simfojove de la Fundació Orquestra Simfònica

26859

La Conselleria de Cultura, a través de la Fundació Orquestra Simfònica de les Balears, oferirà a les 20.00 hores del pròxim divendres 11 de gener 'Música i acció!', el primer concert Simfojove que tendrà lloc en el Palau de Congressos de Palma.

Segons ha informat la Conselleria, l'entrada és gratuïta i la programació es compondrà de música de pel·lícules i videojocs que comptarà amb la presentació de Miquel Àngel Torrens i la direcció musical de Francisco Valero Terribas.

D'aquesta manera, el Govern vol fer arribar la música a tots els sectors d'edats i també a tots els territoris de les Balears. «Aquestes iniciatives responen als objectius fixats en el Pla de Cultura com és situar els hàbits i usos culturals en un lloc central de la vida quotidiana i ciutadana», assenyalen.

També es pretén garantir que l'educació en les arts i la cultura tengui més rellevància, incentivar el seu interès en els processos culturals, així com enfortir i intensificar els vincles entre educació i cultura i afavorir i acostar la cultura i l'art a noves comunitats i nous públics.

Les entrades es podran recollir presentant el carnet jove o carnet d'estudiant a les oficines d'IBJove, punts d'informació juvenil, federacions esportives, seu de la Fundació Orquestra Simfònica de les Balears.

Tot i que que l'espectacle està dirigit als joves, és un concert obert a tots els públics. Així, es pretén crear un espai per a fomentar la música simfònica entre la joventut, aprofundint en els coneixements musicals fomentant i facilitant l'assistència en primera persona a un concert i generant així sinergies amb la societat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.