Setmanari d'informació local - 138 anys

Els cursos i tallers de català del 2019 obren el seu període el 7 de gener

26877

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis de Balears (IEB), ha obert el seu període d'inscripció als cursos de llengua catalana i als tallers de conversa 2019, la inscripció de la qual estarà oberta del 7 al 18 de gener.

Segons ha informat la Conselleria, els cursos de llengua catalana s'ofereixen en tots els nivells (A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA) i s'impartiran del 4 de febrer al 25 de maig a Palma, Alaró, Bunyola, Calvià, Eivissa, Inca i Llucmajor, amb la col·laboració dels seus respectius ajuntaments.

A més, es podran estudiar en la modalitat presencial els nivells A1, A2, B1, B2, C1 i C2; modalitat semipresencial, els nivells B2, C1,C2 i LA; i, finalment, els cursos a distància estaran disponibles per als nivells B2, C1 i C2.

Per a inscriure's es podrà fer digital (iebllengua.caib.cat) o en els diferents punts d'inscripció: en els centres de català Josep Maria Llompart de Palma (Ca n'Oleo), Manacor, Inca, Ciutadella i Eivissa, així com en la seu de l'IEB-Llengua (c/ d'Alfons el Magnànim 29, Palma) i als ajuntaments d'Alaró, Bunyola, Calvià, Llucmajor i Inca.

D'altra banda, els tallers de conversa es duran a terme en els nivells A2, B1, B2, C1 i C2 i s'impartiran del 4 de febrer al 8 de març del 2019 a Calvià, Llucmajor i Palma.

La inscripció també es podrà fer en línia a partir del 7 de gener en iebllengua.caib.cat, o en els punts d'inscripció: en els centres de català d'Inca, Manacor i Palma (Ca n'Oleo), en la seu de l'IEB-Llengua o als ajuntaments de Calvià o Llucmajor que, juntament amb el de Palma, col·laboren en aquesta iniciativa.

El dimecres 30 de gener es farà pública la llista d'admesos en els diferents cursos i tallers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.