Setmanari d'informació local - 138 anys

Virgilio Moreno formalitza la intenció de repetir com a candidat del PSIB a la batlia d'Inca

26983

El batle d'Inca, Virgilio Moreno, ha formalitzat aquest dimarts a la seu del PSIB-PSOE la sol·licitud per tornar a ser el cap de llista del PSIB d'Inca, seguint el calendari de primàries aprovat per la formació.

Segons ha informat el partit en un comunicat, Moreno, qui s'ha mostrat «entusiasmat, amb força i coratge», ha avançat que es presenta a la reelecció sota el projecte #IncaSomTots, amb el qual pretén «vertebrar una majoria social que permeti seguir transformant i modernitzant Inca».

El també secretari general del PSIB d'Inca ha expressat la necessitat de continuar governant al municipi perquè «encara queden moltes coses a fer, com aconseguir que Inca es converteixi en una ciutat més neta, més cívica i accessible per a tothom».

Tot això, després d'una legislatura intensa que ha permès al PSIB «dur a Inca nombroses i importants inversions, com el nou centre de transport del Raiguer o l'Hospital Sant Joan de Déu, a més d'encaminar reptes històrics com la rehabilitació del Teatre Principal, la Plaça Mallorca, el nou centre educatiu o la ronda», segons han explicat.

«Una sèrie de polítiques que són el millor aval per revalidar la batlia sumant suports i enfortint el nostre projecte per aconseguir ampliar la majoria socialista a Inca», ha afegit el batle.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.