Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets: «Perilla l'assistència de les Balears a les fires turístiques de Berlín i Londres»

26997

La vicepresidenta i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, ha assegurat aquest dimecres que, després del desviament de 2,7 milions d'euros del seu departament a habitatge després de les esmenes als Pressupostos autonòmics de 2019, «perilla» l'assistència de les Balears a les fires turístiques de Berlín i Londres.

La responsable de Turisme ha declarat que «en aquests moments i amb aquesta retallada de pressupost, les fires de Berlín i Londres estan en perill». No obstant això, ha insistit en la «voluntat» del Govern per «restituir el pressupost i trobar solucions».

La consellera ha recordat que el paper del Govern és el «d'ajudar» els Consells a tenir «presència en les fires turístiques», ja que des d'abril de 2018 tenen transferida la competència. Així mateix, respecte a les qüestions que estan en debat intern, Busquets s'ha referit a les convocatòries de patrocinis i activitats de «diversificació del turisme» i als «salaris dels treballadors» de l'Agència Estratègica de Turisme de les Balears (Aetib) que «poden perillar».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.