Setmanari d'informació local - 138 anys

Impulsen un acord per promoure la inserció laboral de dones víctimes de violència de gènere

27007

La Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB) i l'organització sense ànim de lucre Dones en Igualtat han signat aquest dimecres un acord per a promoure la inserció laboral de dones víctimes de violència de gènere que s'emmarca en el programa 'CAEB Facilita', basat en «afavorir l'accés a l'ocupació» a les persones que estan en situació de vulnerabilitat i «impulsar la Responsabilitat Social Empresarial entre les empreses de les Balears».

La presidenta de Dones en Igualtat, Carmen Fúnez, ha apuntat que és «essencial que les víctimes coneguin els drets que les protegeixen i els recursos als quals poden accedir». A més, Fúnez ha assenyalat que «en l'àmbit laboral hi ha molt de camí per recórrer en matèria d'igualtat» i, en aquest sentit, s'ha referit als horaris laborals, la corresponsabilitat, la natalitat, la bretxa salarial o la diferència de les pensions.

Dones en Igualtat és una ONG constituïda l'any 1992 arreu de l'Estat espanyol que gestiona tres centres d'acolliment per a dones víctimes de violència de gènere i que, des de 1997, ha atès a més de 2.500 dones i als seus fills i filles menors d'edat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.