Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears demanen la regulació de l'educació de 0 a 3 anys a Madrid

27013

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha participat aquest dimecres en la Conferència Sectorial d'Educació celebrada en el Ministeri espanyol d'Educació i Formació Professional amb els representants de les comunitats i ha demanat la regulació de l'educació 0-3 anys.

Segons ha informat la Conselleria, en la reunió s'ha tractat un informe elaborat pel Ministeri que preveu la derogació de la Lomce i la modificació de la LOE. Així, tal com estableix aquest informe, «alguns dels plantejaments previstos en la Llei orgànica d'Educació de 2006 (LOE) requereixen alguna actualització després dels anys transcorreguts i especialment després que la Llei orgànica 8/2013, la Lomce, modifiqués alguns els seus objectius i principis».

D'aquesta manera, March ha explicat que la majoria de comunitats han donat suport a aquesta modificació, ja que suposarà donar resposta a les necessitats del sistema escolar i a les demandes de la comunitat educativa. «Des de les Balears hem donat suport en aquesta modificació i entre altres qüestions hem fet una defensa clara de la regulació de l'educació de 0-3 que ens sembla bàsica amb la finalitat de donar resposta a una necessitat cada vegada més prioritària per a la societat de les Balears i d'Espanya», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.