Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Catarres actuaran a Sineu el pròxim mes d'abril

27031

Sineu acollirà un concert d'Els Catarres el pròxim 30 d'abril. El grup d’Osona i del Vallès Oriental actuarà a Sa Quintana el 30 d’abril, en el marc de les festes de Sant Marc i la fira, juntament amb OR (Onion Rabbits), grup manacorí. Així ho ha informat aquest dijous el portal sineuer 'Díngola', qui ha assenyalat que els dos convidats col·laboren per enregistrar una cançó que serà en el segon disc dels manacorins, i que veurà la llum a finals de març.

Els Catarres són un grup d’estil pop-folk que es va fundar l’any 2010, i que va saltar a la fama just un any després amb la cançó «Jenifer», que parla de l’amor prohibit entre un patriota català i una xoni de Castefa (nom vulgar que es dóna a Castelldefels). El vídeo a Youtube és el vídeo de rock català més vist de la història.

OR és una banda de pop-rock que es constituí fa uns quatre anys amb el nom ‘Onion Rabbits’. El nom del grup va sorgir d’una broma personal sobre el conill amb ceba. En els inicis era un grup revetler, que molts hem vist en nombroses verbenes d’estiu de pobles mallorquins, que normalment versionava temes de grups catalans, valencians i mallorquins.

Aquest mateix dijous es posen a la venda les entrades a Baba (Inca i Manacor), Discos Oh! (Palma) i Ajuntament de Sineu (per a residents). Pròximament també estaran disponibles per Internet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.