Setmanari d'informació local - 138 anys

Josep Melià serà el candidat d'El Pi a la batlia de Palma

27099
Melià amb la resta de dirigent d'El Pi durant l'acte de proclamació de la seva candidatura a la presidència de Cort. | Ajuntament de Palma

El Pi de Palma ha ratificat aquest dissabte a Josep Melià com a candidat a la batlia per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Melià ha deixat clar durant el seu discurs que el seu partit «és el canvi tranquil i centrat que Ciutat necessita».

Tal com han explicat des de la formació, el seu objectiu és en les pròximes setmanes donar a conèixer els candidats a les principals institucions de l'illa. Amb tot consideren arribar a Cort com una fita cabdal per al seu futur després de les eleccions de maig.

Segons Melià, El Pi «té l'oportunitat d'oferir un projecte diferent i engrescador per Ciutat. Volem una Palma més mallorquina, més nostra, més neta, millor gestionada, amb molta més cultura i més viva». Un projecte, ha apuntat el candidat, «amb el que volem aconseguir una Palma més centrada, lluny dels extremismes i el conflicte i a prop de les persones i els seus anhels». «Hem de reconnectar amb els ciutadans i ciutadanes», ha sentenciat.

Melià, en aquest sentit, ha avançat els cinc eixos que determinaran la proposta de la formació a Ciutat: suport total al comerç de proximitat; lloguer turístic amb mesura i no prohibit; més transport públic i més aparcaments; millor gestió i més manteniment; i una Palma plena de cultura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.