Setmanari d'informació local - 138 anys

La violència masclista no s’atura

Mor assassinada una dona per ferides d'arma blanca i detenen a la seva exparella a Fuengirola

27117
La societat d'arreu de l'Estat espanyol ha tornat a ser copejada per un pressumpte nou cas de violència masclista. | dBalears/Arxiu

Una dona ha mort aquest cap de setmana amb ferides d'arma blanca en un domicili de Fuengirola (Màlaga). Les investigacions policials apunten a la seva exparella, un home de 50 anys que ha estat detingut, com a presumpte responsable d’aquest assassinat. El fill de 16 anys de la víctima també es troba ferit lleu.

El servei Emergències 112 Andalusia, adscrit a la Conselleria de Justícia i Interior de la Junta, ha informat que va atendre les 19.00 hores de dissabte un avís d'un particular que sol·licitava ajuda per a una dona que havia sofert una agressió en un domicili del carrer San Salvador en Fuengirola, segons informava el seu fill.

Es va activar llavors a la Policia Nacional i l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES). Els operatius desplaçats al lloc han confirmat la defunció d'una dona de 47 anys en el que podria tractar-se d'un nou cas flagrant de violència masclista.

A més, el fill, un menor de 16 anys, ha resultat ferit lleu i ha estat atès en el centre de salut. Ha rebut tant atenció sanitària com acompanyament i suport psicològic, per part dels professionals de la Sanitat andalusa.

Des de la Policia Nacional espanyola han confirmat que l'exparella de la dona, de 50 anys i nacionalitat alemanya, ha estat localitzada i detinguda a l'Hospital de Marbella. Les fonts han apuntat que, pel que sembla a hores d’ara, «no consten denúncies prèvies ni ordres d'allunyament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.