Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá és un «hipòcrita, traïdor» i «el pitjor president del Govern» segons els seus excompanys

27343

«Narcisista, cregut, fals, hipòcrita, pocavergoya, traïdor, el pitjor president que ha tengut el Govern en tota la seva història. Com a gestor un zero a l'esquerra, com a persona és no és de fiar, com a polític nefast. I jo vaig defensar les seves polítiques per disciplina. Me'n penedesc d'això.» Tot això és José Ramon Bauzá segons algú que el coneix molt, el seu company Biel Martí Ballester, diputat del Partit Popular.

Biel Company es va contenir més i va valorar la dimissió de Bauzá explicant que «des del respecte a la decisió del senador Bauzà, vull recordar que el 72% dels afiliats varen definir la línia política del partit en el darrer congrés i que el meu deure és complir amb aquest mandat. Un projecte centrat, de seny, i que retorni el PP al Govern.»

Bauzá havia assegurat que «he lluitat durant anys contra la catalanització de Balears enfront dels nacionalistes d'esquerres, però també enfront dels del meu partit. Desgraciadament la línia nacionalista del PP de Balears ha estat confirmada, i jo no puc militar en un partit al que no votaria.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.