Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort instal·larà pictogrames per a «fer accessible» la ciutat a persones amb dificultats de llenguatge

27459

L'Ajuntament de Palma ha informat aquest dilluns de la instal·lació de «pictogrames i imatges universals» en equipaments municipals per a senyalitzar biblioteques, parcs infantils i poliesportius per a «fer accessible» la ciutat a persones amb dificultats de comunicació i llenguatge.

Cort ha detallat que la iniciativa respon a la petició de l'associació de mares d'infants amb discapacitat 'Cap infant sense teràpia'. Així, els senyals permetran «identificar espais de forma intuïtiva sense necessitat de llegir», ja que es col·locaran en les entrades de biblioteques, parcs infantils i poliesportius.

Així mateix, des de l'Ajuntament han destacat que la iniciativa és un projecte pilot que s'emmarca en la declaració de Palma com a Ciutat Amiga de la Infància, produïda el mes d'octubre passat. En aquest sentit, aquest reconeixement «obliga a vetllar perquè la ciutat sigui més accessible a la infància» i, segons ha informat Cort, implica l'impuls de polítiques municipals que «garanteixin el desenvolupament integral de nens i adolescents amb un enfocament de drets».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.