Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern rep 81 sol·licituds de rehabilitació d'habitatge per a lloguer social, i part dels propietaris renuncia

27481

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat ha rebut 81 sol·licituds per al programa de l'Institut Balear de l'Habitatge de rehabilitació d'habitatge lliure per a destinar-los a lloguer social, si bé part dels propietaris posteriorment han renunciat i finalment han quedat «molt pocs» habitatges beneficiaris.

Així ho ha indicat el conseller Marc Pons en resposta a una qüestió Marta Maicas, durant el ple del Parlament, on ha manifestat que s'estan «replantejant» aquesta línia per veure «com es pot ajustar i millorar».

El programa s'adreça a propietaris d'habitatge lliure, que l'Institut rehabilita a canvi d'una cessió temporal per a lloguer social. De les 81 sol·licituds rebudes, 69 no complien tots els requisits i dels beneficiaris part va renunciar per optar a «una altra via», de manera que finalment han quedat al voltant de cinc habitatges beneficiaris.

D'altra banda, en resposta a una qüestió de la diputada Sandra Fernández (PP), Pons ha mantengut que «ningú no pot qüestionar que aquest Govern no hagi abordat el problema de l'habitatge de cara». Entre altres mesures, ha ressaltat la Llei d'Habitatge, els ajuts al lloguer que han arribat a més de 4.000 famílies i mesures fiscals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.