Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort explorarà vies de col·laboració amb el Laboratori de Canvi Climàtic de la UIB

27491

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha visitat aquest dimarts el Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic de la Universitat de les Illes Balears (Lincc-UIB) per a explorar vies de col·laboració amb l'Ajuntament.

En aquesta visita també han participat el coordinador general d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Josep Maria Rigo; el director del Lincc-UIB, Damià Gomis; el subdirector, Pau Vilchez; i la secretària del laboratori, Catalina M. Torres.

Noguera ha manifestat la necessitat de col·laborar atès que l'equip científic del laboratori «pot aportar dades i capacitat d'anàlisi a l'hora de prendre decisions», segons ha indicat l'Ajuntament. En aquest sentit, durant la reunió s'ha posat sobre la taula una col·laboració en el marc de la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) que dissenyarà la ciutat per als pròxims 15 anys.

El batle ha esmentat com els «tres grans reptes» de Palma en relació amb el canvi climàtic, el model turístic, l'accés a l'habitatge i el transport sostenible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.