Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS proposa una economia diversificada i no tant dependent del turisme

27603
Unes 120 persones han participat aquest dissabte en un acte de campanya de MÉS per Mallorca. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca continua preparant la seva campanya de cara a les eleccions. Bel Busquets, coordinadora de la formació, ha afirmat aquest dissabte que proposen que l'economia «deixi de ser dependent del turisme» i ha afegit que «s'ha de continuar treballant perquè la temporalitat deixi de marcar el mercat laboral» a les Balears.

La formació política, també ha anunciat la presentació de la campanya municipal en la qual Busquets ha insistit que durant la legislatura «s'han pres mesures per a millorar les condicions laborals» dels treballadors. A més, ha incidit que les propostes del seu partit «s'encaminen a afermar un canvi de model amb polítiques d'innovació i diversificació».

D'altra banda, Busquets ha afirmat que el Govern «ha iniciat el camí perquè la ciutadania illenca tingui garantit el dret a un habitatge», en referència a la Llei d'Habitatge, i ha apuntat que el pressupost de 2019 destinat a la matèria «és el més alt de la història» de les Illes.

Així, des de MÉS han assenyalat l'habitatge, les millores laborals i el transport públic com «els grans reptes» de la pròxima legislatura en l'acte de campanya de la formació, al qual hi han assistit unes 120 persones.

Per part seva, Guillem Balboa, coordinador de la formació, ha subratllat que «un dels grans reptes de la legislatura serà aconseguir un transport públic de qualitat» i ha titllat de «primordial» la millora de les connexions i de les freqüències.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.