Setmanari d'informació local - 138 anys

Llorenç Galmés: «Executarem el projecte de millora de la carretera d'Algaida a Llucmajor»

27645

El candidat del PP a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, s'ha compromès a executar el projecte de la carretera d'Algaida a Llucmajor, «perquè hi ha riscos en una carretera tan estreta i tan transitada perquè connecta el Parc de Bombers, el PAC i l'IES llucmajorer; circulant per la zona, cada dia, més de 200 alumnes».

Després de desplaçar-se a la zona i gravar un «vídeo-denúncia» juntament amb el candidat del Partit Popular d'Algaida, Rafel Oliver, Galmés ha explicat, en una entrevista a Canal 4 Ràdio, que el Pacte d'esquerres del Consell «ha fet moltes promeses però encara no n'ha complert cap en aquest sentit».

Amb tot, ha fet especial èmfasi en que Ensenyat i Garrido «varen assegurar al novembre de 2015 que el projecte ja estava fet i que començarien tot d'una les obres, però estam al febrer de 2019 i no hi ha hagut ni una sola actuació de millora en aquesta zona».

A més, Llorenç Galmés, ha recalcat que a proposta del Partit Popular, l'Ajuntament d'Algaida «es va comprometre a instar el Consell de Mallorca a executar el projecte de millora de la carretera el 2018», va ser una moció aprovada per unanimitat (PSOE, MÉS i PP).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.