Setmanari d'informació local - 138 anys

La Biblioteca Pública de Palma Can Sales convoca la XIV edició del Concurs de Cartes d'Amor

27709

La Biblioteca Pública de Palma Can Sales, gestionada per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, torna a proposar als seus usuaris un repte: escriure sobre sentiments, emocions, passions... en una nova convocatòria del Concurs de Cartes d'Amor, el més exitós del centre. L’any passat les cartes llegides pel jurat foren un total de 76.

El concurs de cartes d’amor s’inicià l’any 2006, just un any després de la inauguració de la nova seu de la Biblioteca Pública de Palma a l’edifici de Plaça de la Porta de Santa Catalina. Des de llavors, any rere any el concurs s’ha fet cada mes de febrer-març per premiar aquelles cartes d’amor i desamor amb motiu del dia 14 de febrer, Sant Valentí, el dia dels enamorats.

Al concurs hi poden participar totes les persones majors de 14 anys. La carta d’amor ha de tenir un mínim d’un foli i un màxim de tres a doble espai i escrits a ordinador. Enguany s’estableixen dues categories, juvenil (de 14 fins als 17 anys) i adults (a partir de 18 anys).

El termini de presentació de les cartes finalitza el dia 23 de febrer de 2019.

Totes les cartes s’han de presentar a la Biblioteca Pública de Palma Can Sales (Plaça Porta de Santa Catalina, 24. Palma) a la bústia que hi està habilitada per a l’esdeveniment.

La decisió del jurat es farà pública el dissabte 16 de març, a la sala d’actes de la biblioteca, a les 12.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.