Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Palma presenta el mapa de la feina feta amb les 60 accions més importants impulsades a la ciutat

27843

MÉS per Palma ha presentat aquest dimecres el mapa de la feina feta, un fulletó de la campanya 'Estimam Palma, una transformació en marxa', en què el partit recull les 60 accions més importants impulsades a la ciutat durant aquests anys de legislatura.

Segons ha informat el partit en un comunicat, es repartiran 1.500 exemplars en els punts informatius que la formació està muntant en diferents punts de la ciutat per conèixer de primera mà les propostes de millora de la ciutadania.

«Presentam el mapa de la feina feta amb les 60 mesures més importants que hem impulsat des del 2015 per començar la transformació de la ciutat», ha explicat el candidat a la batlia de MÉS per Palma, Antoni Noguera.

60 processos transformadors
El mapa de la feina fa èmfasi en els 60 processos transformadors desenvolupats a Palma des de 2015 com és Molinar Port Petit, salvar Ses Fontanelles i protegir 47.000 metres quadrats del bosc de Can Tàpera, entre d'altres.

«Totes aquestes propostes ja són una realitat de Palma i encara tenim altres projectes per finalitzar», ha afirmat Noguera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.