Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Oberta de Calvià arriba a un acord amb el PSOE i votarà a favor dels pressupostos 2019

28015

Esquerra Oberta de Calvià ha arribat a un acord amb el PSOE per a votar a favor dels pressupostos 2019, després d'haver exigit i aconseguit la inclusió d'un important nombre de mesures i compromisos polítics en les partides pressupostàries.

Segons ha informat el partit, els regidors d'Esquerra Oberta Rafel Sedano i Alfonso Rodríguez votaran, juntament amb l'equip de Govern, els pressupostos, en el ple que es durà a terme aquest divendres.

«No són els pressupostos que ens agradarien més, però millora el punt existent i, per tant no està justificat un vot negatiu, quan es produeix aquesta situació. Si, a més, podem aconseguir acords per aquelles partides que considerem que queden curtes o no inclouen mesures capitals, el vot és evident que ha de ser, favorable», han explicat.

Així mateix, han remarcat que aquesta vegada, a diferència de l'any passat, el regidor de Si Es Pot i la regidora no adscrita també donaran suport als pressupostos i no votaran en contra, com, al seu judici, «sempre fan la dreta de PP i Cs, independentment del que s'ha proposat i si s'han acceptat les seves esmenes».

Entre les mesures que s'aprovaran en els pressupostos 2019, Esquerra Oberta de Calvià ha aconseguit incloure propostes en matèria de recollida i tractament de residus, patrimoni i medi natural; urbanisme i territori; participació, educació i cultura; mobilitat, vies i obres; serveis econòmics i oficina de tributs; i condicions laborals de la policia, Llar de Calvià i Oh Limpia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.