Setmanari d'informació local - 138 anys

Puc demanar un crèdit figurant a la llista d'ASNEF?

28029

Com tot en aquesta vida, necessites complir una sèrie de requisits per a accedir a certs productes o serveis financers. En el cas d'un crèdit online, igual. Especialment si per algun motiu figurem dins de la llista de ASNEF.

Què significa figurar en ASNEF?

Si ets una de les milers de persones que actualment està inscrita en aquesta llista, significa que has incorregut en el passat en un deute que encara no has liquidat. Per què? Les raons poden ser moltes i molt variades.

No té per què tractar-se d'un deute molt gran o fet a posta, amb plena consciència d'haver comès un delicte. A vegades, pot deure's a un oblit en el pagament d'alguna factura o multa. I poden ser uns pocs euros o bastants més.

Per tant, si no sabies que formaves part d'aquesta llista i t'acabes d'assabentar, el millor serà que regulis la teva situació al més aviat possible i posis els mitjans que faci falta per a solucionar i revertir aquesta situació, o amb el temps es tornarà cada vegada pitjor.

La raó és molt simple. En el moment de sol·licitar qualsevol producte o servei al teu banc de sempre o a una companyia d'assegurances, el primer que es comprovarà és que no figuris en la llista de ASNEF, pel fet que això és sinònim de garantia i seguretat.

Garantia de què? Principalment, que ets una persona financerament solvent i que no tindràs cap problema quan arribi el moment de fer front a un préstec, hipoteca, crèdit… o les despeses derivades d'aquests, que no solen ser pocs.

Què pots fer per a resoldre la teva situació en ASNEF?

La resposta és simple i directa: has de pagar el teu deute. Sí, sabem que és molt fàcil de dir i que, tret que es tractés d'un descuit, si estàs en aquesta llista és perquè no has pogut fer front als teus deutes en el moment en el qual te les han requerit.

I al final això és com el llucet que es mossega la cua. Vols saldar els teus deutes al més aviat possible, però a l'hora de demanar un crèdit per les vies tradicionals, t'és impossible per figurar en tan temut llistat. Sembla un problema que no té solució.

Segurament, a hores d'ara ja t'hauràs recorregut desenes de bancs i hauràs navegat per pàgines web de diferents entitats. I per a obtenir sempre el mateix resultat: negatiu. I llavors… així com et posaràs al dia per a seguir endavant?

Necessito més requisits per a demanar un crèdit estant en ASNEF?

Per sort, gràcies a l'entorn virtual, avui dia és molt més senzill sol·licitar un petit crèdit per a resoldre la teva situació, encara que figuris en ASNEF. El seu principal avantatge és que en ser quantitats més reduïdes, no tindràs problema a retornar el crèdit en el temps estipulat.

Avui dia, pots demanar un crèdit ràpid online per a solucionar les teves despeses en el mínim temps i així poder sortir de la llista de ASNEF. D'aquesta forma, el banc tornarà a donar-te el vistiplau per a concedir-te un préstec o crèdit de major envergadura.

No obstant això, i encara que ja superis el requisit de no aparèixer en ASNEF, continuarà comprovant que pots fer front al crèdit, mitjançant comprovació de la teva nòmina, aval, o qualssevol que siguin els requisits per a aquesta entitat i servei.

Oblida't de tràmits interminables i burocràcia afegida (i tediosa). Ara pots aconseguir crèdit tenint una font regular d'ingressos (no té per què ser una nòmina), ser propietari d'un telèfon mòbil amb línia en actiu i ser major d'edat.

Quins són els pròxims passos per a aconseguir un crèdit estant en ASNEF?

El primer de tot, és tenir molt clar per a què necessites els diners i estar segur de sol·licitar la quantitat necessària. No és una bona idea sol·licitar més diners del necessari i molt menys, en simples capritxos, així que desfés-te ja mateix d'aquest pensament.

És cert que un crèdit ràpid per a saldar deutes et permetrà realitzar tràmits posteriors amb major facilitat i, per tant, viure més folgat i sense preocupacions. Així, aquests crèdits són una bona manera d'assegurar la teva situació i la de la teva família.

Si segueixes interessat en la possibilitat d'accedir a crèdits ràpids sense importar ASNEF i ja tens clar per a què necessites els diners, el següent és informar-se sobre com sol·licitar crèdits ràpids ASNEF online. No esperis més: aquí trobaràs tot el que necessites conèixer sobre els creditos rapidos con ASNEF.

Els temps canvien. Internet té moltes coses bones, i realitzar tràmits amb major diligència és una d'elles. La clau és triar una entitat de confiança. No temes demanar un petit crèdit si això t'ajuda a resoldre la teva situació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.