Setmanari d'informació local - 138 anys

‘La princesa que feia llaüts’, protagonista aquest dissabte del cicle 'Petits lectors, grans històries’

28063

Aquest dissabte 23 de febrer a les 12 hores a Ca n'Oleo (carrer de l'Almudaina 4, Palma) té lloc la tercera jornada del cicle d'activitats familiars per al foment del llibre i de la lectura, ‘Petits lectors, grans històries' impulsat per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports. La fada despistada serà l’encarregada d’explicar el contacontes i taller musical ‘La princesa que feia llaüts’, una història de princeses valentes que naveguen i són felices sense necessitat de casar-se.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports dissenya en aquest cicle 'Petits lectors, grans històries' un nou projecte que s'emmarca en el Pla de foment del llibre i la lectura, inclòs en el Pla de Cultura de les Illes Balears i que proposa la recuperació de Ca n'Oleo com a nou espai de dinamització cultural, espai obert a la ciutadania, la lectura i el diàleg creatiu.

El cicle d'activitats familiars per al foment de la lectura a Ca n'Oleo està format per 17 activitats entre les quals hi ha contacontes, tallers familiars, espectacles i gimcanes que tenen el llibre i la literatura com a protagonistes,

‘La princesa que feia llaüts’ és una història que trenca els clàssics estereotips de gènere a través de la narració de La fada despistada. L'entrada és lliure i per a tota la família.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.