Setmanari d'informació local - 138 anys

Alternativa per Pollença vol combatre la ludopatia

28091
Imatge d'arxiu de màquines de joc. | dBalears/Arxiu

Alternativa per Pollença ha presentat aquesta setmana una moció per tal de controlar els salons de joc i combatre la ludopatia. L’objectiu és limitar els horaris d’obertura de les cases d’apostes i regular la publicitat dels establiments.

Segons ha explicat la formació política, «en els darrers anys estam veient com proliferen els negocis de les sales d'apostes i de joc: una veritable epidèmia i una nova problemàtica d'adicció que afecta especialment a la gent més jove i de classe treballadora».

Segons ha assegurat el partit local, «en una gran operació de rentat de cara, aquestes grans empreses han aconseguit blanquejar les apostes, associant-les a les connotacions positives del món de l'esport i amb la complicitat de clubs i esportistes famosos que no dubten a fer publicitat d'un negoci que arruïna a milers de famílies».

En concret, a Pollença existeixen actualment 3 locals d'aquest tipus que tenen obert les 24 hores del dia, «amb el que s'estan normalitzant com a llocs de socialització i oci per a la joventut (i no només) que hi va a seguir de festa quan els bars han tancat». I és precisament, per acabar amb la projeccció social d’aquests espais que el partit ha presentat la moció que es debatrà dimarts vinent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.