Setmanari d'informació local - 138 anys

La Crida per Palma canvia el nom de la plaça de la Guàrdia Civil per plaça de l'1 d'octubre

28099
La Crida per Palma ha realitzat una acció simbòlica canviant el nom de la plaça de la Guàrdia Civil per plaça de l'1 d'octubre. | La Crida per Palma

La Crida per Palma ha realitzat, aquest dissabte migdia, una acció simbòlica canviant el nom de la plaça de la Guàrdia Civil per plaça de l'1 d'octubre. Coincidint amb l'aniversari del fallit cop d'estat del 23F, la formació política ha reclamat «la necessitat d'acabar amb el règim del 78 i exercir el dret a l'autodeterminació, així com per denunciar la situació dels presos polítics catalans que estan sent jutjats al Tribunal Suprem».

En aquest sentit, la Crida ha rebutjat «la presència l'Exèrcit, la Policia Nacional i la Guardia Civil a Palma i al conjunt de Mallorca». «El poble mallorquí té dret a organitzar la seva seguretat de forma autònoma, sense ingerències externes», ha assegurat Manel Domènech, candidat a la batlia de Ciutat.

Després de l'acció, la Crida també celebra aquest dissabte la 'Trobada per la sobirania nacional: exercim l'autodeterminació, avancem cap a la República'. Es tracta d'una taula rodona, que es desenvolupa a partir de les 19 h al Casal de Barri S'Escorxador, amb Maria Gelabert, Tomeu Martí, una intervenció de la candidata Laura Dorado, i després un debat popular que ha de servir per construir programa electoral d'aquesta formació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.