Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Els Castellers de Mallorca volen recuperar el seu «primitiu» #InstintGrana

28113

Els Castellers de Mallorca han fet pública aquest dilluns la seva campanya promocional amb el lema #InstintGrana. Ho han fet després de l’èxit assolit durant les jornades de l’Escola de Castells de principis de febrer i de l’inici oficial dels assajos el passat dissabte 23 de febrer.

La campanya gira al voltant d’un original vídeo on fan una comparativa amb el descans dels ossos a l’hivern i el seu despertar en arribar la primavera. D’aquesta manera, els castellers pretenen iniciar una nova temporada amb més ganes que mai, despertant el seu instint més primitiu, aquell que tant els caracteritzava anys enrere: l’esforç i la lluita de superació a cada assaig i actuació.

Els grana han aprofitat per fer públic també el seu calendari oficial d’actuacions que donaran el tret de sortida el proper divendres, primer de març al Consolat de Mar a les 11.30 h i on faran una petita demostració amb motiu de la Diada de les Illes Balears. Entre les dates més destacades del primer tram de temporada trobam el 16 de març que actuaran a la plaça de Santa Pagesa a les 18 h amb motiu del seu XXIIIè aniversari; el 7 d’abril que actuaran a la plaça de sa Feixina a les 11 h amb motiu de la Diada de Primavera; i el 28 d’abril que actuaran al Castell de Bellver amb motiu de la Diada de l’Àngel.

Un altre element important que han presentat aquest dilluns és la seva nova app, elaborada per un dels seus castellers, l’informàtic Fabien Millerand; que suposarà un gran avanç en la comunicació interna de l’entitat, podent mantenir als seus membres connectats les 24 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.