Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament insta el Govern a transferir al Consell les competències en matèria de transport públic

28153

El Parlament ha aprovat aquest dimarts l'esmena presentada pel diputat del Grup Mixt Salvador Aguilera a la moció defensada pel PP per la qual s'insta el Govern a transferir al Consell les competències en matèria de transport públic.

En concret, la Cambra ha aprovat aquesta esmena amb 48 vots a favor i tres abstencions i ha rebutjat els deu punts que componien la moció defensada per la diputada popular Margalida Cabrer, així com les esmenes presentades per Podem i MÉS per Mallorca.

D'aquesta manera, la moció incloïa nou punts en els quals es demanava que el Parlament reprovés la política de transport públic duta a terme pel conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, o que constatés que el Pacte «no ha estat capaç d'instaurar cap canvi significatiu en el transport públic».

Així mateix, es demanava a la Cambra que constatés que el transport públic de Mallorca durant aquesta legislatura «no ha estat una prioritat per al Govern», a més de «l'incompliment de l'obligació legal d'oferir un nou servei de transport regular interurbà a dia 1 de gener de 2019».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.