Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IEB incrementa en 14.000 euros les ajudes de mobilitat del sector literari en els territoris de parla catalana

28289

La Conselleria de Cultura ha publicat aquest dilluns la nova línia d'ajudes a la mobilitat per al sector de la literatura en els territoris de parla catalana, que incrementa en 14.000 euros respecte a 2018. D'altra banda, el nombre màxim de sol·licituds passarà de ser de sis a vuit per demandant.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, es tracta d'ajudes a la mobilitat d'autors, editors i investigadors que vulguin desplaçar-se entre illes i entre aquestes i els territoris de parla catalana.

Aquesta línia d'ajudes pretén donar suport a la mobilitat d'autors, editors, investigadors i agents culturals vinculats a l'àmbit de la literatura, el pensament, el còmic i la il·lustració per a assistir a fires, festivals, presentacions i jornades professionals de fora de l'illa de residència.

La Conselleria ha recordat que s'inclouran en les ajudes les despeses derivades de trasllat, allotjament i manutenció d'agents culturals. Són exemples d'aquesta partida el desplaçament dels creadors, editors, distribuïdors i investigadors; les despeses d'allotjament; les despeses d'acreditacions per a entrar a les fires o esdeveniments professionals; la quilometrada en els desplaçaments per carretera que no es facin en transport públic, i les despeses de manutenció, amb un màxim de 18 euros per persona i dia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.