Setmanari d'informació local - 138 anys

Alice Weber serà la candidata de MÉS per a les europees

28381

Alice Weber serà la candidata de Més per Mallorca a les eleccions europees del pròxim 26 de maig, a la qual els 'ecosobiranistes' concorren en coalició amb Compromís, Nova Canàries, Anova i la Xunta Aragonesista.

Tal com informà l'Ultima Hora, cal precisar que aquesta és la proposta que ha acordat proposar l'executiva, però s'ha de votar en l'assemblea prevista per a aquest cap de setmana, on ha de ser ratificada. Encara falta per determinar el lloc que ocuparà Weber, ja que s'ha de negociar amb la resta de partits que integren la coalició que concorrerà a les europees.

Weber també és candidata de Més per Mallorca a la batlia d'Inca, en les eleccions municipals que també se celebraran el dia 26 de maig, al costat de les autonòmiques. Actualment, és regidora d'Educació, gràcies a un pacte amb els socialistes.

Junqueras, candidat de l'Aliança Lliure Europea per presidir la Comissió Europea

Paradoxalment, Weber ha informat a través de Twitter que ha votat a favor de la proposta per fer Oriol Junqueras candidat de l'Aliança Lliure. Cal recordar, emperò, que el seu partit decidí en assemblea concórrer a les europees amb Compromís i no amb ERC.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.