Setmanari d'informació local - 138 anys

Truyol: «Volem caminar cap a una Palma energèticament sobirana i 100 % renovable»

28545

MÉS per Palma ha celebrat aquest dimecres horabaixa una trobada oberta per a conèixer la regidora d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal i número 2 dels ecosobiranistes a les llistes de les pròximes eleccions municipals a l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol, i les propostes del partit en matèria d’ecologia i lluita contra el canvi climàtic. L’acte s’ha celebrat a la Tertúlia Cafè Teatre i hi ha assistit entitats ecologistes.

«Proposam mesures innovadores i valentes que ens permetin habitar en una ciutat veritablement verda i sostenible», ha explicat durant l’acte Truyol. Per això «des de MÉS per Palma volem facilitar que la mobilitat sigui eficaç i democratitzar-la, que sigui per a tothom i que connecti de forma eficient el centre de Palma amb els barris i pobles», ha assegurat la número 2 de les llistes dels ecosobiranistes a les pròximes eleccions municipals.

Així mateix, Truyol ha afegit que «des de MÉS per Palma volem caminar cap a la sobirania energètica de Palma» amb propostes i mesures com la producció pública d’energia 100 % renovable i pugui comercialitzar els excedents energètics que es produeixin a tota la ciutat, la simplificació del procés de petició de permisos o excepció de taxes d'obres per aquells edificis que no són de nova construcció i apostin per l’energia solar.

«Volem respirar també un aire net, passejar pels carrers sense brutor i comptar amb recursos hídrics de qualitat suficients», ha continuat Truyol. «Per això, duplicarem l’arbrat existent a Palma, ampliarem el Bosc Urbà començat aquesta legislatura i dignificarem els torrents de la ciutat com a espais naturals que funcionen com a connectors ecològics», ha explicat la portaveu dels ecosobiranistes a l’Ajuntament de Palma, que ha afegit també «la millora del grau de transparència en la gestió de l’aigua amb la publicació i millora de la informació a disposició de la ciutadania», com a altres mesures per lluitar contra el canvi climàtic.

Finalment, la número 2 de MÉS per Palma a les pròximes eleccions municipals ha anunciat també mesures per a incentivar l’alimentació sostenible, com la declaració de Palma com a ciutat Zona Lliure de Transgènics dins de la Xarxa Europea, i mesures per al benestar animal com la recollida i l’atenció veterinària urgent 24 hores als animals trobats i/o abandonats al municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.