Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP s'uneix a Ciudadanos i insisteix que es retiri el llaç groc del balcó del despatx de MÉS

28893

El Grup Parlamentari del PP es dirigeix a la Mesa del Parlament, com ja ho va fer Ciudadanos, perquè acordi dirigir-se als grups parlamentaris de MÉS per Mallorca i Més per Menorca «perquè retirin el llaç groc que esta penjat a la façana de l'edifici Ramon Llull, per tal de mantenir la neutralitat de l'espai públic que representa la seu del Parlament i d'acord amb el que estableix la Junta Electoral Central».

El diputat de MÉS per Mallorca al Parlament Miquel Gallardo ja va declarar després de la petició de Ciudadanos que no retiraran el llaç groc que han penjat en un balcó del Parlament perquè «representa la pluralitat de la ciutadania».

A més, va explicar que la sol·licitud de retirada per part de Ciudadanos «ens sorprèn perquè és una opinió més a favor dels qui reclamen la llibertat de les persones que estan empresonades per motius polítics en un Estat democràtic». A més, va afegir: «Ens recorda l'època de Bauzá. Parlen de la neutralitat de l'espai públic, però confonen neutralitat amb uniformitat». Ara és el PP de les Balears qui ha fet aquesta petició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.