Setmanari d'informació local - 138 anys

Detenen dos inspectors de la policia espanyola per revelació de secrets en el cas Cursach

29051

La policia espanyola ha detengut aquest dimarts un inspector del Grup de Blanqueig de Capitals i d'una inspectora que va estar en la mateixa unitat per descobriment i revelació de secrets en relació al 'cas Cursach'.

Així han informat fonts pròximes a la recerca, que han matisat que la inspectora que ha estat detenguda ja no treballava a Mallorca, sinó que ho fa a Madrid, on ha estat detenguda.

Ja al desembre es varen produir dues detencions d'altres dos agents de la policia espanyola també per descobriment i revelació de secrets relacionat amb aquest cas, encara que posteriorment, el mateix dia de l'arrest, varen quedar en llibertat amb càrrecs.

En concret, aquestes detencions varen tenir lloc el 18 de desembre de 2018 i la detenció es va emmarcar també dins de la recerca per les suposades filtracions d'un informe del cas Cursach.

En aquesta operació es varen registrar les cases dels agents i es varen confiscar de diversos objectes, com a ordinadors o mòbils. Els dos detenguts al desembre havien de declarar el passat 14 de març però es va ajornar la seva compareixença després d'una petició de Fiscalia perquè es retardés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.