Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears participen un any més a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya

29057

Les Balears participen un any més a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya, que té lloc des d'aquest dilluns 1 d'abril fins al dijous 4 d'abril de 2019.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, la participació del Govern en la 56a edició de la fira especialitzada més important d'Europa és per part de la Conselleria que assisteix a través de l'Institut d'Estudis Balears (IEB), integrat un any més en l'estand de l'Institut Ramon Llull (IRL).

Enguany és el quinzè any que la creació de les Balears és present a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya. La seva presència es repeteix dos anys després que les Balears, juntament amb Catalunya, fora convidada d'honor de l'edició 2017.

Els il·lustradors de les Balears que enguany participen, a través de l'ajuda de l'IEB a la mobilitat, són Aina Bestard, Harold Canizales, Toni Galmés, Iván Mata, Noemí Aiolo, Maria Madrid, mentre que els editors que assisteixen en ella són Marta Jové, d'Editorial Comanegre, i Julie Reier, de Flipboku.

Els tècnics de l'IEB Antoni Planas i Karen Mülller, responsables de literatura i arts visuals, respectivament, tenen cites aquests dies amb 70 editors internacionals per a afermar els contactes ja existents i establir noves relacions. L'IEB ha preparat per a la fira uns quaderns per a cada il·lustrador amb les seves publicacions més recents dels anys 2018 i 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.