Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el termini d'inscripcions per a les proves d'accés al Conservatori de Música i Dansa de Mallorca

29221

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca ja ha obert el termini per a inscriure's a les proves d'accés per al curs 2019-2020. Segons ha informat la Conselleria d'Educació i Universitat, els interessats tenen fins al dia 3 de maig per a sol·licitar fer les proves que es realitzaran entre els dies 10 i 20 de juny de 2019.

Cal tenir en compte que per a accedir als estudis de música o dansa del Conservatori s'ha de superar una prova d'accés que, si s'obté la plaça, faculta únicament per a matricular-se en el curs acadèmic per al qual s'ha convocat la prova.

Els ensenyaments elementals de dansa es basen en l'estudi de la tècnica de dansa clàssica, el coneixement de la dansa espanyola i les seves arrels i en els ensenyaments de la música aplicada a la dansa. Una vegada es finalitzats els quatre cursos que la componen els alumnes estan preparats per a l'ensenyament professional.

Per part seva, els ensenyaments elementals de música consisteixen en l'estudi d'instrument, el llenguatge musical i el cor. Uns estudis repartits en quatre cursos que una vegada superats atorguen el certificat elemental de l'especialitat que s'ha cursat i donen accés a l'ensenyament professional.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.