Setmanari d'informació local - 138 anys

La xifra de pernoctacions de l'octubre al febrer a Palma registra el major increment en 7 anys

29239

La xifra de pernoctacions a Palma registra la major pujada en set anys durant la temporada de l'octubre al febrer, amb un augment del 59,55 per cent, segons les dades publicades per l'Institut d'Estadística de les Balears (Ibestat).

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat, les dades reflecteixen 670.001 pernoctacions en 2018-19, mentre que durant els mateixos mesos de 2017 a 18 van registrar 597.490, el que representa un 12,14 per cent més en un any.

Des de Cort han assenyalat que el grau d'ocupació hotelera de Palma també ha experimentat un augment considerable. A més, ha subratllat que l'ocupació del desembre de 2018 ha estat d'un 52,11 per cent, mentre que la del desembre de 2017 va ser d'un 39,44 per cent.

La regidora de Turisme de Cort, Joana Maria Adrover, ha qualificat de «bona notícia» aquestes apujades i ha destacat que «les dades publicades reafirmen, una vegada més, el treball que està realitzant la Fundació Turisme Palma 365 a posar en valor la riquesa cultural, gastronòmica, paisatgística i comercial de la ciutat de Palma també en temporada mitjana i baixa».

Així mateix, ha afegit que «mitjans de comunicació internacionals de reconegut prestigi estan valorant molt positivament el posicionament que està experimentant Palma en els darrers anys, perquè la ciutat sigui considerada no només com una destinació de sol i platja, sinó també com una destinació turística urbana, ideal per a estades curtes o "city break", una ciutat acollidora els 365 dies de l'any».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.