Setmanari d'informació local - 138 anys

Enrique García nou vicerector de Investigació i Internacionalització de la UIB

29317

El doctor i catedràtic en Història Antiga, Enrique García Riaza, ha estat designat aquest dijous com a nou vicerector de Recerca i Internacionalització de la Universitat de les Illes Balears (UIB), per la qual cosa serà la persona que substituirà en el càrrec a Jaume Carot, qui va anunciar al febrer la seva renúncia al lloc.

En aquest senit, la UIB ha detallat que García compta amb 25 anys d'experiència docent universitària, tres sexennis de recerca i, a més, ha estat vicedegà de la Facultat de Filosofia a més de ser subdirector del Centre d'Estudis de Postgrau de la UIB.

Llicenciat en Història per la Universitat de Salamanca (1991), García es va doctorar en Història per la UIB en 1997 i ha realitzat ampliacions d'estudis en la University College de Londres a més d'estades breus de recerca en el Merton College de la Universitat d'Oxford així com en la Universitat de Nova York.

Respecte a les seves línies de recerca, l'ara vicerector de Recerca i Internacionalització de la UIB s'ha centrat en l'estudi de la diplomàcia i del dret de guerra durant l'expansió romanorepubicana així com en la Història Antiga de les Balears. A més, és autor de 55 articles i capítols de llibres i membre del grup de recerca de la UIB Civitas així com del grup de recerca 'Occidens' de la Universitat Autònoma de Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.