Setmanari d'informació local - 138 anys

Inaugurada la Setmana cultural de Sant Jordi a Brussel·les

29435

La representació a Brussel·les del Centre Balears Europa (CBE) organitza, conjuntament amb la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la UE i el Casal Català de Brussel·les, la Setmana cultural de Sant Jordi a la capital belga. Els actes, que compten també amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull, han començat aquest diumenge 14 d’abril amb un concert de la Federació Catalana de Societats Musicals.

Fins al dimarts 30 d’abril hi ha deu actes programats a diversos punts de la capital europea. El dia 24 se celebrarà la taula rodona “La Cultura Popular i els Objectius de Desenvolupament Sostenible” i es presentarà el llibre “Història de la literatura popular catalana”, que és una copublicació de la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat d’Alacant i la Universitat de les Illes Balears. Hi serà present Jaume Guiscafrè, professor de la UIB.

El 25 d’abril hi haurà un cinefòrum amb la projecció de "Milicianes", documental sobre l’afusellament de cinc milicianes a Manacor el 5 de setembre del 1936. Aquest documental és una coproducció de Nina Produccions (Barcelona), Cinètica Produccions (Es Pont d’Inca), TV3 i IB3. Hi assistirà l’equip de direcció (Tània Balló i el mallorquí Jaume Miró).

El dia 28 tindrà lloc una ballada popular a la Plaça Flagey de Brussel·les, en la qual participaran balladors i xeremiers de Mallorca.

La cloenda de la Setmana cultural de Sant Jordi a Brussel·les, el dia 30, consistirà en el lliurament de premis del concurs de relats curts que s'ha celebrat durant els mesos de març i abril. Un dels membres del jurat és Antoni Vicens, responsable de l'Oficina a Brussel·les del CBE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.