Setmanari d'informació local - 138 anys

Desset llibreries s'adhereixen a la campanya de l'OCB 'Comença amb un bon dia'

29455

Aquest dimarts, en la roda de premsa del Gremi de Llibreters per a presentar el Sant Jordi d'enguany, desset llibreries han anunciat la seva adhesió a la campanya de l'Obra Cultural Balear 'Comença amb un bon dia'.

Les llibreries adherides són: Llibres Colom, Quart Creixent, Espirafocs (Inca), Embat, Jaume de Montsó, Quars, Drac Màgic, Lluna, El Corte Inglés, Es Raconet, Campus, Baobab, Caramulls, Estanc Vell (Santa Maria), Metropolis, Rata Corner, i Agapea.

'Comença amb un bon dia'

Aquest és el lema, el leitmotiv de la nova campanya que proposa l'OCB i que pretén fer arribar a tots els habitants de Mallorca. La campanya ha sorgit d'un procés participatiu impulsat per l'entitat, en el qual hi han participat centenars de persones.

La idea és que tothom comenci les converses amb un 'bon dia' i que aquesta divisa servesqui perquè els catalanoparlants puguin continuar la conversa sense haver de canviar de llengua.

Els objectius de la campanya són: promoure l'ús social de la llengua catalana, recuperar l'esperit de les grans campanyes populars esmentades, contribuir a la cohesió social crear consciència col·lectiva entre els habitants de Mallorca i desdramatitzar l'ús i l'aprenentatge de la llengua catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.