Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem assegura que «limitarà els preus de lloguer» dels habitatges

29459

El candidat de Podem al Senat per Mallorca, Pep Malagrava, i la número dos en el Congrés, Lucía Muñoz, han presentat aquest dimarts les propostes d'Unides Podem per a solucionar «els problemes d'habitatge i acabar amb la precarietat laboral» durant la seva visita al mercat municipal de Pere Garau. Entre altres propostes, han assegurat que limitaran els preus del lloguer.

Pep Malagrava ha assegurat que actualment no s'acompleix l'article 35 de la Constitució espanyola, on s'especifica que «tothom té dret a un treball i un sou digne».

«Per això des d'Unides Podem proposam apujar del sou mínim interprofessional fins als 1.200 euros, però també acabar amb la flexibilització que varen crear les reformes laborals del PP i PSOE. Estam decidits a derogar el decret llei laboral de Rajoy», ha dit.

Per part seva, Lucía Muñoz ha fet referència a «l'incompliment» de l'article 47 de la Constitució espanyola, que protegeix el dret a l'habitatge. També ha detallat les propostes que Unides Podem vol impulsar des del Congrés dels Diputats: «Hem de blindar el dret a l'habitatge, i el farem limitant els preus del lloguer i garantint l'estabilitat dels contractes», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.