Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Jaume Bonet, candidat a Senador: «AENA vol augmentar el seu negoci a costa d'enfonsar la qualitat de vida de Mallorca»

29549

Jaume Bonet, activista social i persona molt coneguda en l'àmbit dels moviments socials de Mallorca, es presenta com a candidat al Senat per Mallorca. «Volem denunciar que estam decepcionats amb els nostres, però sense embarrancar allò que en diuen el vot útil. Per això no presentam candidatura al Congrés» explica.

L'austera campanya de Bonet consisteix en l'explicació dels principals eixos programàtics a través de vídeos. En el titulat 'Salvem Mallorca' hi exposa que «Afegir un 23 per cent de pressió turística a la que ja patim juliol i agost és demencial i només s'entén perquè AENA així augmentaria el seu negoci, a costa d'acabar d'enfonsar la qualitat de vida de Mallorca».

Bonet explica també que «Les puntes de juliol i agost ja són antieconòmiques, i fa més de trenta anys que subvencionam el negoci dels especuladors, perdent qualitat de vida i PIB per càpita relatiu. Èrem els primers i ara som el qui fa set, Si no aturam això d'AENA, tendrem el col·lapse multiplicat».

El candidat a Senador també afirma que «Frenar aqueix desastre no ha de comportar cap pèrdua de llocs de feina: si exigim condicions de feina no esclavistes per les cambreres de pisos i per la resta de treballadors, reduint l'arribada de turistes podem millorar, i molt, la qualitat de vida de tots».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.