Setmanari d'informació local - 138 anys

Malagrava titlla de «traïdors a Espanya» al PP pels nombrosos casos de corrupció

29607

El candidat d'Unides Podem al Senat, Pep Malagrava, ha reclamat aquest dimecres aconseguir un nivell d'inversió en sanitat pública del 7,5 per cent del Producte Interior Brut (PIB) el 2023, «com s'arriba a la zona euro».

Així s'ha expressat el candidat en una roda de premsa convocada a l'entrada de l'Hospital Son Espases, un escenari que la número 2 al Congrés, Lucía Muñoz, ha aprofitat per a parlar de corrupció.

Malagrava ha defensat que la sanitat és «un dret que no s'ha de mercantilitzar» i ha ressaltat que les Balears és «una de les Comunitats Autònomes que més està invertint en sanitat privada». «Creim que s'ha de fer en pública», ha incidit, assenyalant que d'una altra manera estaran «augmentant les diferències entre els quals més tenen i els que menys».

A més, el candidat a senador també ha reclamat una millora de les condicions laborals del personal sanitari, que sofreixen «un minvament d'ingressos per culpa del cost de l'habitatge» a les Illes.

D'altra banda, Malagrava ha acusat el PP d'haver «venut la sanitat pública» i a l'empresari Florentino Pérez (l'empresa filial del qual es va adjudicar el concurs públic per a construir Son Espases) de fer «negoci d'un dret», per la qual cosa els ha anomenat «traïdors a Espanya». «Matas va fer un treball molt bo per a afavorir als seus amics», ha conclòs el candidat, postil·lant que el de Son Espases és «un cas flagrant de corrupció».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.