Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Aerotib reforça el servei per a la temporada d’estiu

29629

A partir del maig les línies del bus interurbà Aerotib reforcen el servei amb els nous horaris de temporada d’estiu. A partir del primer de maig l’A11 Peguera-Magaluf ofereix dotze expedicions d’anada i dotze de tornada, l’A32 Can Picafort-Platja de Muro/Alcúdia en farà deu en cada sentit i l’A51 reprèn el recorregut fins a Cala d’Or amb cinc busos d’anada i cinc de tornada. L’A42, que connecta l’aeroport amb Cala Bona- Cala Millor i Sa Coma, avança aquest any l’inici dels horaris d’estiu al 2 de maig oferint sis expedicions en cada sentit.

Des de l’inici de l’horari d’hivern el passat novembre fins al mes de març d’enguany, han estat 12.140 els usuaris que han triat el servei regular de bus públic de l’aeroport. Respecte el mateix període de l’hivern passat, hi ha hagut 5.286 viatges més, el que representa un increment del 77 %. La línia més demandada i que ha tengut un major increment ha estat l’A11 amb 8.063 usuaris enguany respecte els 4.166 de la temporada anterior, un 93 % més.

Durant l’estiu les línies de l’aeroport incrementen significativament la demanda. Així, durant el període del maig a octubre de l’any 2018 més de 228.000 usuaris varen viatjar amb l’AEROTIB, el que va representar un increment del 29% respecte al mateix període de l’any anterior.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.