Setmanari d'informació local - 138 anys

Truyol: «Els resultats de les generals no es repetiran el 26 de maig perquè MÉS és un partit fort a les Balears»

29729

La número 2 de MÉS per Palma per a les eleccions municipals, Neus Truyol, ha alertat aquest dilluns que els resultats de la coalició Veus Progressistes a les eleccions espanyoles «no es reflectiran» en els comicis locals del 26 de maig ja que, segons ha considerat, la formació ecosobiranista -en referència a MÉS per Mallorca i MÉS per Palma «és un partit molt fort» a les Balears i a Palma.

Així s'ha expressat Truyol en declaracions als mitjans en què ha reiterat que la victòria dels partits d'esquerres en els comicis espanyols és «una bona notícia» tot i que ha ressaltat que «ha guanyat el vot útil i el vot de la por».

«Els resultats de Veus Progressistes no es reflectiran d'aquí a un mes i mostra d'això és el que ha passat al País Valencià amb el nostre partit germà Compromís, que ha obtengut una gran diferència de resultats en les eleccions generals i en les autonòmiques», ha manifestat.

A més, ha demanat als partits d'esquerres que «mostrin la seva valentia» a nivell estatal i, en aquest sentit, els ha instat a formar un govern d'esquerres «per fer les polítiques d'esquerres que demana la ciutadania».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.