Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat insisteix que MÉS és «la major força política d'esquerres de Mallorca» i aposta per reeditar el Pacte

29755

El candidat de MÉS per Mallorca al Govern, Miquel Ensenyat, ha manifestat aquest dimarts que la formació ecosobiranista és «la major força política d'esquerres a Mallorca» en termes d'implantació territorial i ha destacat la intenció del partit de reeditar el Pacte de Progrés de cara a les eleccions autonòmiques i municipals del pròxim 26 de maig.

Així s'ha expressat Ensenyat en una roda de premsa en la qual la formació ecosobiranista ha començat la precampanya de les eleccions municipals i autonòmiques del 26 de maig al Parc de la Mar Per la seva banda, el candidat de MÉS per Palma a Cort, Antoni Noguera, ha remarcat les «polítiques innovadores» realitzades al capdavant del consistori durant aquesta legislatura a més de mostrar el seu desig de liderar un nou Pacte de Progrés a l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marià, fa mes de 5 anys

Estic d'acord. Ara bé, cal que us distancieu un poc bastant amb partits clarament espanyolistes, com PP i PSOE. Amb el primer la diferència és palesa, amb el segon no ho tenc tan clar, va bé pactar determinades polítiques però és necessari crear i fer veure a la gent que no és el mateix. Sort el 26 de maig.

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente